Jonathan Brockmann Villadsen stod for det ene af Greves mål, men det var et selvmål, da holdet fredag den 17. marts 2023 vandt 1-2 over Gørslev efter 0-2 ved pausen på Herfølge Stadion.

Greve fik en drømmestart efter bare fire minutter. Hjemmeholdets Emil Skovbo Nielsen fik ekspederet bolden i netmaskerne, men desværre for ham og hans holdkammerater var det bag Andreas Fischer i eget net.

Magnus Johansson havde fået chancen fra start og fik debut i Greve-trøjen. Midtvejs i første halvleg kom han i dommer Dan Pedersens sorte bog, da han blev præsenteret for kampens første advarsel.

Med seks minutter til pausen øgede gæsterne til 0-2. Det var Greves Jonathan Brockmann Villadsen, der fik nettet til at blafre. For forsvarsspillerens vedkommende var det hans fjerde mål i sin tid i Greve.

NY DEBUTANT I ANDEN HALVLEG

Efter første halvleg var der ikke mere spilletid for Simon Boe Nielsen og Simon Budolph Olsen. Det betød, at Anton Barlach og Jonas Helleberg Madsen kom på grønsværen fra starten af anden halvleg. Sidstnævnte med gult kort efter fem minutter på banen.

Lasse Rau-Højer fik den sidste halve time, da han afløste Magnus Johansson efter en times spil. De kunne se Magnus Koch Nielsen blive præsenteret for en advarsel med 13 minutter tilbage kampen, og i overtid fik Thomas Kullenberg Olsen også et gult kort.

Det var debut i Greves trøje til Oliver Skjold Larsen, da han kom på banen med ni minutter til slutfløjt i stedet for Kasper Ingemann Olesen, og det blev også til spilletid for Nicolai Diaz, da han afløste Mathias Tagø Pedersen med et par minutter tilbage af kampen.