Greve Fodbold Statistik fangede Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen efter 2-0-nederlaget til Herstedøster. Resultatet betyder, at Greve fortsat indtager tredjepladsen i kvalifikationsspillet i DS.

Det blev til et mål i hver halvleg for hjemmeholdet, der kunne trække sig sejrrigt ud af kampen. Gæsterne gav debut til forsvarsspilleren Frederik Antonsen, der blev indskiftet med et kvarter tilbage af kampen på bekostning af Jonas Stabell.

»Jeg har i mit unge trænerliv aldrig fået et rødt kort, som træner, men i går var nok det tætteste på jeg har været«, indleder Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik med kampen på behørig afstand.

»Kampen var præget af massive dommerfejl, hvor især 2-0-målet var i kategorien grotesk. Det var kun dommertrioen, der ikke kunne se at målscoreren stod tre-fire meter offside i forbindelse med den friløber han scorer på. Vi savnede en klar linje kampen igennem og det var bare ikke godt nok«.

»Kampen blev, som forventet, mere en rugbykamp end en fodboldkamp. En meget våd græsbane, der blev mere og mere ujævn i løbet af kampen og satte sit præg på spillet«, kommenterer Anton Moestrup Rasmussen.

»Bolden var mere i luften end på jorden og det kaos, der opstod i forbindelse med det, håndterede Herstedøster klart bedst og det dermed er på ingen måde ufortjent at de vandt. De havde en klar forestilling om hvordan kampen skulle forløbe hvilket blev opfyldt til fulde«.

»Vi kan ikke bruge kampen i går til noget som helst, og som hold har vi lagt kampen bag os og ser nu frem til kampen mod Karlslunde«, afrunder Anton Moestrup Rasmussen. Udekampen mod Karlslunde spilles lørdag den 8. april med kick-off klokken 13.00.