Med sin syvende scoring i Greve-trøjen blev Anton Barlach matchvinder i sin kamp nummer 50 for Greve, da holdet lørdag den 8. april 2023 vandt 0-1 over Karlslunde efter 0-1 ved pausen på Karlslunde Stadion.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen havde foretaget en enkelt ændring i forhold til 2-0-nederlaget mod Herstedøster. Karantæneramte Mathias Johansson blev afløst af Jonas Helleberg Madsen fra kampens start.

Kampens enlige mål faldt kort før pausen. Anton Barlach spillede sin kamp nummer 50 for gæsterne, og det fejrede han med scoringen til 0-1. Et mål, der sidenhen skulle vise sig, at blive det eneste mål i kampen.

FLERE UDSKIFTNINGER EFTER PAUSEN

Greve foretog en dobbeltudskiftning 12 minutter efter pausen, hvor der ikke var mere spilletid for Jonas Helleberg Madsen og Oliver Skjold Larsen. I stedet kom Lasse-Rau Højer og Anders Hunsballe på banen. Forinden havde Kasper Ingemann Olsen set gult for Greve.

Der var også spilletid til Malthe Kristensen, der fik de sidste 20 minutter samt Simon Budolph Olsen, der fik 13 minutter på banen. De to spillere afløste Simon Boe Nielsen samt Anton Barlach. Sidstnævnte havde forinden fået en advarsel.

Greve spillede de sidste 11 minutter med en mand overtal efter at Karlslundes Mathias Krogh Moestrup havde fået marchordre med to advarsler inden for to minutter. I overtiden fik gæsternes Magnus Kock Nielsen kampens sidste advarsel.