Rasmus Hesselberg Thomsen scorede sit sjette mål i den blå trøje for Greve, da holdet fredag den 31. maj 2024 tabte 2-1 til VB 1968 efter 0-1-føring ved pausen på Skovbrynet Skole

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen havde blot ændret på en enkelt plads fra kampens start. Mathias Johansson var tilbage i start-elveren på bekostning af Christian Wibe Jespersen, der måtte tage plads på bænken.

Gæsterne måtte foretage kampens første udskiftning allerede efter syv minutters spil, da Joakim Nannberg Schousboe blev erstattet af Emil Håkansson. Joakim Nannberg Schousboe kom dermed på listen over skadede spillere.

Midtvejs i halvlegen fik Greve endelig noget at juble over. Rasmus Hesselberg Thomsen fik ekspederet læderet ind bag Botty Christopher M. de Tche i VB 1968-målet. Angriberen måtte dog gå skadet ud i pausen og blev erstattet af Christian Wibe Jespersen.

VB 1968 TRAK LÆNGSTE STRÅ I ANDEN HALVLEG

Det blev hjemmeholdet, der kom på scoringstavlen med 13 minutter tilbage af kampen. Victor Mariendal Andersen var manden fra VB 1968, der gjorde onde ved Greve. Med scoringen til 2-1, som senere skulle vise sig at blive kampens resultat.

Greve havde kun tre udskiftninger med til kampen, og den sidste blev foretaget efter scoringen. Der var ikke mere spilletid til Christian Ishøi, og det betød, at Nadeem Al Shemary kom på grønsværen i stedet for.

Trods nederlaget fastholder Greve sjettepladsen i kvalifikationsspillet i Danmarksserien med 29 point. Der er dog kun to point op til Ringsted på tredjepladsen, der dog har en kamp til gode i forhold til Greve, der møder Slagelse på hjemmebane i den kommende kamp.