Victor Lundt Balling har fået en enkelt spilledags karantæne efter sit gule kort i kampen mod Slagelse. Forsvarsspilleren misser dermed sæsonens sidste kamp mod B 1908 i morgen, lørdag.

Greve må undvære forsvarsspilleren Victor Lundt Balling, når holdet i morgen, lørdag den 15. juni 2024, når holdet gæster B 1908 i Sundby Idrætspark. Det sker, som følge af advarslen i hjemmekampen mod Slagelse.

Med det gule kort har Victor Lundt Balling sammenlagt 52 karantænepoint, og det betyder en enkelt spilledags karantæne. En spilledags karantæne udløses hver gang en spiller opnår/passerer følgende nedenstående point:

19, 36, 52, 68, 84, 100, 116, 132, 148.

En spiller, der opnår flere af ovennævnte tal, tildeles en dags karantæne for hvert tal, der er opnået/passeret. 
Ved over 148 point på en sæson behandles forseelsen individuelt.