Christian Wibe Jespersen scorede begge mål for Greve, da holdet lørdag den 15. juni 2024 spillede 2-2 mod B 1908 efter 0-1 ved pausen i Sundby Idrætspark. Greve sluttede dermed på femtepladsen i kvalifikationsspillet.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen måtte ændre i startopstillingen i forhold til 5-2-sejren over Slagelse i sidste weekend. Victor Lundt Balling sad ude med karantæne, og i stedet var Oliver Jacobsen med fra kampen start.

Gæsterne fik en drømmestart allerede i første minut. Simon Boe Nielsen fandt Christian Wibe Jespersen og han afsluttede mellem benene på både B 1908s Benjamin Fey og målmanden Mads Dalby Bjørn. 0-1 til Greve, og den stilling holdt til pausen.

Midtvejs i anden halvleg fik hjemmeholdet bragt balance i regnskabet. Det skete, da Patrick Bielefeldt Pedersen ekspederede læderet ind bag Thomas Kullenberg Olsen i Greve-målet, og der var tilbage i begge hold i kampen.

DOBBELT MÅLSCORER

Med 20 minutter tilbage af kampen kom Anders Vibe Kjøller ind, da han afløste Christian Ishøi. Små 10 minutter forinden havde Greve foretaget deres første udskiftning, da Frederik Antonsen kom på banen på bekostning af Rasmus Hesselberg Thomsen.

Christian Wibe Jespersen blev dobbelt målscorer. Denne gang var det Nicolai Diaz, som fandt Christian Wibe Jespersen og han svigtede ikke. 1-2-føring til Greve, der blot skulle bruge uafgjort for at være sikker på forblivelse i Danmarksserien.

Føringsmålet holdt dog kun et enkelt minut. Lasse Linnemann Johansson fik nettet til at blafre bag Thomas Kullenberg Olsen. 2-2, og dermed overlevelse for Greve, der skiftede Mathias Vingaard til slut i kampen i stedet for Christian Wibe Jespersen.