Greve Fodbold Statistik fangede Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen efter gårsdagens 2-2-remis til B 1908. Cheftræneren ser kort tilbage på kampen, og desuden bag på sæsonen i Danmarksserien.

Med 2-2-remiset ude mod B 1908 sluttede Greve sæsonen 2023/24 af med en femteplads i kvalifikationsspillet i Danmarksserien. Kampen var samtidig også den sidste for flere Greve-spillere, der af den ene eller andet grund stopper i klubben.

»Det har været en sæson, hvor vi har kæmpet med at indfri forventningerne til os selv. Ser man ud over hele sæsonen så har der været kæmpe forskel på top og bundniveau«, indleder Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»Det er de tre-fire gode perioder i sæsonen, hvor vi fik sammensat nogle sejre og gode præstationer i træk, som sikrede os mod ikke at skulle en tur ned i lokalserien. Især starten af sæsonen, hvor vi i de første seks kampe kun formåede at hente et point gav os et efterslæb vi aldrig kom til livs«.

»Derudover har der hvilet en forbandelse på holdet med hensyn til skader. Brækkede led, overrevne ledbånd og ødelagte menisker har ødelagt sæsonen for mange at vores erfarne spillere. Det har til tider været svært bare at stille 11 mand til kamp, som var skadesfrie«.

»Men der er ikke noget der så skidt at det ikke er godt for noget«, fortsætter Anton Moestrup Rasmussen, der mener at i de erfarne spilleres fravær er flere unge spillere steppet op i løbet af sæsonen:

»”Johnny” (Simon Budolph Olsen – red.) har udviklet sig til en nøglespiller og er den spiller i sæsonen der har spillet næstmest (efter Jonathan Villadsen) samtidig har han fået anførerdebut og har også haft 50 kamps jubilæum. Alt det i en alder af bare 18 år.«.

»Nicolai Diaz har ligeledes udviklet sig til en nøglespiller. Han har i denne sæson formået at bringe sin eksplosive fart mere i spil og har leveret ni mål og ni oplæg på tværs af alle kampe«, oplyser Anton Moestrup Rasmussen.

»Christian Wibe (Jespersen – red.) understregede i sæsonens sidste kamp mod B 1908 med sine to mål, at han er en mand på vej frem. Han har lagt massivt på fysisk og har løftet sit tekniske og taktiske niveau gevaldigt her i foråret«.

»Udover vores unge egenavls spillere har tilgangen af Christian Ishøi, Joakim Schousboe og Rasmus Thomsen også vist sig at være værdifulde. Alle tre er 21 år eller derunder og der er uden tvivl et stort udviklingspotentiale i de tre«, vurderer cheftræneren.

»En afslutning på en sæson betyder også at vi desværre skal sige farvel til en række spillere?«, oplyser Anton Moestrup Rasmussen, der i den nye sæson ikke længere råder over følgende spillere:

»Thomas Kullenberg (Olsen – red.) og Morten Kullenberg trækker stikket af arbejdesmæssige årsager og det betyder at vi skal på jagt efter mindst en keeper. Oliver Larsen stopper med at spille fodbold, da gnisten ikke er der længere«.

»Mathias Johansson’s knæ kan ikke længere holde til at spille fodbold og han må som bare 25-årig gå på fodboldpension. Frederik Antonsen skal opereres i lysken og trækker sig derfor også fra at spille fodbold«, forklarer Greves cehftræner.

»Dertil kommer Christian Larsson, som har modtaget sin meget fortjente hyldest i forbindelse med 5-2 sejren over Slagelse. Der skal lyde en stor tak til de gutter, som hver især har ydet en stor indsats for Greve Fodbold. De vil uden tvivl blive savnet«.

»Fra vores U/19 kan vi glæde os over at der kommer hele seks spillere op, som ligeledes allerede er præsenteret. Der ligger uden tvivl et potentiale i de drenge og vi håber at vi kan udvikle den næste “Johnny” eller Diaz i dem. Mon ikke der også kommer tilgang til udefra hen over sommeren?«, håber Anton Moestrup Rasmussen.

»Hvis man skal finde et højdepunkt i denne sæson, må det være da vi vandt 5-2 hjemme over Slagelse for en uge siden. Vi havde i den kamp “pistolen for panden”, men leverer en perfekt præstation (på nær lige 10 minutter i anden halvleg) og formåede virkelig at “steppe op” på det rigtige tidspunkt«

»Flere spillere vælger den dag at spille deres måske bedste kamp for GF, det var god timing. Nu er det tid til at holde noget ferie og komme sig over denne hårde sæson og så starter vi med ny optimisme efter sommerferien«, afrunder Greves cheftræner.