Frederik Hebo kom på tavlen for Greve, da holdet lørdag den 27. juli 2019 spillede 1-1 mod Tårnby FF i holdets sidste træningskampe inden sæsonstarten på lørdag.

Det var gæsterne, der kom bedst fra land. Efter 19 minutter begik Jonas Skov frispark omkring 25 meter fra mål. Rasmus Robrand sendte mesilet mod Kasper Larsen, der boksede bolden i eget net.

Et lille kvarter senere fik hjemmetholdet bragt balance i regnskabet. Rasmus Heileskov Nielsen ramte Frederik Hebo med en god tværaflevering, og sidstnævnte sparkede læderet sikkert i mål.

Der blev ikke til scoringer i anden halvleg, hvor Greves bedste mulighed var til Anders Knudsen, der headede kuglen lidt i handskerne på gæsternes målmand. Dermed endte kampen 1-1.

»Det var en kamp, hvor jeg fik prøvet de sidste par formationer af. Jeg synes vi viste gode takter i forhold til sidste træningskamp«, forklarer Dennis Hald Olsen til Greve Fodbold Statistik.

»Jeg følte første halvleg var vores, hvor vi dominerede og vel også skulle have lave et mål eller to yderligt. Vi fik desuden set et par nye spillere i aktion«, fortsætter cheftræner for Greves DS-hold.

»Vi stod godt på banen i 60-65 minutter. Vores omstillinger så fint ud, men generelt manglede vi form. Vi lykkes med mange af de ting vi træner på. Når formen er helt på plads bliver det godt«.

»Vi har nu tre træningspas til at finpudse de sidste par små ting, inden det for alvor går i gang på lørdag. Alt i alt en god træningskamp«, sammenfattede Dennis Hald Olsen efter kampen.