Efter 1-2-sejren over Sorø Freja i 2. kvalifikationsrunde, er der blevet foretaget lodtrækning til den kommende 3. kvalifikationsrunde forud for Sydbank Pokalen. Det bliver Danmarkserie-holdet Avedøre, der bliver den kommende modstander.

Med blot 12 spillere til rådighed måtte Greves cheftræner Dennis Hald Olsen selv hoppe i et spillersæt på bænken, da Mads Christensen og sidenhen Simon Bruus sørgede for videre avancement i pokalen. Holdleder Jens-Kristian Møller Hansen så kampen fra sidelinjen.

»En gang sommerferie-fodbold med mange afbud, grundet eksamen, ferie og skader«, fortæller Jens-Kristian Møller Hansen med pokalsejren på behørig afstand, inden han fortsætter omkring tankerne, der var for kampen forud for de 90 minutter.

»Oplægget til kampen var egentlig, at gå ud og få nogle kilometer i benene, se om vi kunne rykke rundt på modstanderen og så ellers spille med stor tålmodighed og være påpasselige med, at vi ikke fik flere spillere på skadeslisten«, siger holdlederen.

Der er blevet trukket lod til den kommende kvalifikationsrunde for Sydbank Pokalen. I den 3. kvalifikationsrunde forud for Sydbank Pokalen er Greve parret sammen med Avedøre fra Danmarksserien. Med kick-off tirsdag den 30. juni kl. 19.00 på Avedøre Stadion.