Tobias Siig har fået en spilledags karantæne for sine to gule kort mod Otterup. Forsvarsspilleren kan dermed ikke være med i den kommende hjemmekamp, i morgen, lørdag, hvor Greve får besøg af Birkerød på Greve Stadion.

Greve må undvære forsvarsspilleren Tobias Siig, når holdet i morgen, lørdag den 3. oktober 2020 møder Birkerød på Greve Stadion. Med kick-off klokken 13.00. Det sker, som følge af de to advarsler i udekampen mod Otterup.

Med de to advarsler har Tobias Siig sammenlagt 31 karantænepoint, og det betyder en enkelt spilledags karantæne. En spilledags karantæne udløses hver gang en spiller opnår/passerer følgende nedenstående point:

19, 36, 52, 68, 84, 100, 116, 132, 148.

En spiller, der opnår flere af ovennævnte tal, tildeles en dags karantæne for hvert tal, der er opnået/passeret. 
Ved over 148 point på en sæson behandles forseelsen individuelt.