Efter 41 kampe i spidsen for Greves Danmarksseriehold overlader Dennis Hald Olsen nu stafetten videre til den blot 25-årige Anton Moestrup Rasmussen, der har fungeret som assistenttræner i løbet af efterårssæsonen.

Dennis Hald Olsen overtog selv roret fra Claus Larsen, der stoppede efter efterårsæsonen 2018. Dermed nåede den sympatiske cheftræner to år i spidsen for holdet, inden han nu sender stafetten videre til klubbens assistenttræner Anton Moestrup Rasmussen.

»Det har været en svær beslutning at træffe, men arbejdet som cheftræner for et Danmarksseriehold er meget tidskrævende, og jeg har behov for at bruge mere tid på min familie«, forklarer Dennis Hald Olsen til Greve Fodbolds hjemmeside.

25-årige Anton Moestrup Rasmussen glæder sig til at komme i gang med arbejdet med førsteholdet. Trods den unge alder, har Greves nye cheftræner allerede et godt kendskab til klubben, men det bliver således Rasmussens første udfordring på seniorniveau.

»Jeg sagde ja til jobbet, fordi jeg gerne vil fortsætte og præge den positive udvikling holdet har været igennem i efteråret«, fortæller Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik, og er glad for at have suget til sig fra Dennis Hald Olsen på sidelinien.

»Jeg har haft et super samarbejde med Dennis i efteråret og har sat stor pris på det ansvar han har givet mig. Jeg har været i klubbens talentafdeling de seneste seks år, så det er for mig en ny og spændende udfordring at tage op i Greve Fodbold«.

»Det er min første opgave, som senior cheftræner og jeg ser frem til at arbejde sammen med en talentfuld og lærevillig trup, som jeg allerede har lært godt at kende i efteråret«, fortsætter Greves nye cheftræner, der bliver sin yngste af slagsen.

Med fem sejre i ti kampe overvintrer Greve på femtepladsen i Danmarksserien og har dermed blot to point op til LSF, der fører rækken med en enkelt kamp færre. Anton Moestrup Rasmussen ser gerne at det skal være fornøjelse at gå til fodbold med Greve.

»Når vi spiller kampe skal vores karakteristika præges af mod, initiativ og løbevillighed. Vi skal arbejde målrettet med implementeringen af klubbens spillestil og skabe kampe der forgår på vores præmisser. Det skal være underholdende at se fodbold på Greve stadion«.

Anton Moestrup Rasmussens første større opgave bliver, når Greve indleder forårssæsonen i Danmarksserien med den udsatte kamp mod B 1908. Den er programsat til lørdag den 27. februar 2021 med kick-off klokken 13.00 på Greve Stadion.