Efter efterårssæsonens tidligere sluttidspunkt på grund af corona-pandemien, er Greve nu ved at gøre truppen klar til den kommende forårssæson i landets fjerdebedste række. Der er således sket flere ændringer i truppen.

Den 31-årige målmand Thobias Henriksen er tilbage i truppen efter at have spillet for flere klubber. Senest har keeperen tørnet ud for Ishøj i samme række, men har tidligere vogtet buret for Greve. Thobias Henriksen glæder sig til at komme “hjem”.

»Jeg er startet i klubben og vil slutte i klubben, og er derfor meget stolt over skiftet tilbage til Greve. At jeg nu igen kan trække den blå trøje over hovedet, giver mig bare en følelse af at det er det helt rigtige valg. Jeg er hjemme«, siger Thobias Henriksen.

»Thobias (Henriksen – red.) er en erfaren og dygtig keeper. Sammen med de nye spillere, medbringer han med evner, som hjælper holdet med at blive endnu skarpere på det spillestilsudtryk vi ønsker«, pointerer cheftræner Anton Moestrup Rasmussen.

Fra Danmarksserie-konkurrenterne Avedøre har Greve fået tilgang af tre nye spillere. Den 22-årige forsvarsspiller Jonathan Brockmann Villadsen, den 21-årige midtbanespiller Anders Vibe Kjøller samt den ligeledes 21-årige midtbanespiller Mathias Johansson.

»Efter et halvt år i Hvidovres førstedivisionstrup uden spilletid, trængte jeg til at spille fast hver gang og valgte derfor Avedøre fra den anden Danmarksserie i samme by, som er jeg er vokset op i«, forklarer Anders Vibe Kjøller med aftalen på plads.

»Sidenhen har jeg haft nogle forskellige muligheder på hånden, blandt andet noget i 2. division, men på baggrund af de store ambitioner og planer Greve har gang i, med en super dygtig træner og meget mere har jeg valgt at takke ja her«.

»Jeg havde første træning forleden og gutterne virker super flinke og niveauet er højt til træning. Nu glæder jeg mig bare til at kæmpe for den top 4 og forhåbentlig få en masse spændende kampe«, udtaler Anders Vibe Kjøller til Greve Fodbold Statistik.

»Anton (Moestrup Rasmussen – red.) har spillet en meget stor rolle i at jeg har takket ja qua hans utrolig høje trænerfaglighed samt personlige egenskaber ligeså«, forklarer midtbanespilleren, der også fået opbakningen den anden vej.

»Anders (Vibe Kjøller – red.) er en eksplosiv kantspiller, som er dygtig i sin offensive 1vs1 og samtidig bidrager med mange aggressive presløb«, lyder skudsmålet fra Anton Moestrup Rasmussen, der også sætter et par ord på de øvrige spillere fra Avedøre.

»Mathias er 6er eller 8er og som medbringer store evner i sit overblik og kombinationsspil, mens Jonathan er en høj midterstopper, som besidder store styrker i det opbyggende spil og som er modig til at have bolden under pres«, sammenfatter cheftræneren.

»Jeg glæder mig til et meget spændende projekt i Greve og ser frem til at lære gutterne og klubben bedre at kende. Vi satser benhårdt på den top 4, hvor der kunne ligge nogle sjove kampe at vente«, afrunder Mathias Johansson med aftalen i hus.

Greve har sagt farvel til flere spillere. Forsvarsspillerne Lasse Lindbjerg og Jonas W. Stjerne Jensen. Michael Nielsen og Frederik Hebo på midtbanen samt angriberne Rasmus Heileskov Nielsen og Anders Knudsen er ikke længere en del af Greves Danmarksserie-trup.