Det er ingen aprilsnar, at Greve spiller forårets første kamp torsdag eftermiddag, når B 1908 gæster kunstgræsbanen ved Greve Stadion. Med kick-off 14.00.

For første gang står cheftræner Anton Moestrup Rasmussen i spidsen for Greves DS-hold i en gældende kamp, og han ser frem til sin første turneringskamp:

»Vi glæder os rigtig meget til vores første gældende kamp i fem måneder. Det er svært at vurdere, hvor vi står i forhold til vores modstander efter denne lange coronapause, men vi er godt på vej med at implementere vores nye spillestil«, sammenfatter Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik. Han må se bort fra hele otte spillere til kampen.

Anders Hunsballe, Jacob Lassen, Anders Vibe Kjøller, Mads Christensen, Jonas Skov, Victor Lundt Balling, Mitchell Tagø Pedersen og Mathias Tagø Pedersen er fortsat plaget af skader, og er ikke nået at blive klar til forårsåbneren. Det betyder, at Anton Moestrup Rasmussen har udtaget følgende trup til kampen:

1 Malik Sharfo
3 Bjørn Paludan
4 Tobias Siig
5 Simon Bruus
7 Kasper Ingemann Olesen
9 Mathias Kriegbaum
10 Christian Larsson
14 Simon Boe Nielsen
16 Rasmus Stentoft
17 Jonas Helleberg Madsen
19 Nicolai Diaz
22 Jonas Stabell
23 Jonathan Brockmann Villadsen
24 Mathias Johansson
30 Bertil Frogne
89 Thobias Henriksen