Jonas Helleberg Madsen og Christian Larsson stod for Greves scoringer, da holdet torsdag den 1. april 2021 vandt 2-0 over B 1908 efter 1-0 ved pausen.

Hjemmeholdet fik en drømmestart allerede efter seks minutter. En lang bold frem i venstre side endte hos nytilkomne Simon Boe Nielsen, der fandt Jonas Helleberg Madsen på midten. Med et resolut spark sendte “Mini” læderet i kassen. 1-0 til Greve.

Greve fortsatte med at presse på halvlegen igennem og havde mulighed for yderligere scoring, men bolden ville ikke i netmaskerne hos modstanderen. I den anden ende af banen, var tilbagevendne Thobias Henriksen en sikker ankermand for sit hold.

Scoring, udvisning og straffespark

Efter pausen kom Greve yderligere i front. Målet var næsten en tro kopi af det første. Igen med Simon Boe Nielsen i oplæggerens rolle. Han fandt Christian Larsson, som sikkert sparken kuglen ind bag Jakob S. Jensen i B 1908-målet. 2-0 til Greve.

Midtvejs i anden halvleg kom Jonas Stabell på grønsværen i stedet for Simon Bruus. Efter blot otte minutter på banen begik førstnævnte straffespark. Det kostede samtidig hans videre deltagelse i kampen, og Greve måtte spille resten af kampen med 10 mand.

B 1908s Kristian Drejer Larsen fik chancen for at reducere fra 11-meter-pletten. Med et højt spark over mål kunne hjemmeholdet ånde lettet op. Thobias Henriksen blev ikke passeret i resten af kampen og kunne notere sig for en clean sheet.

Kort før slutfløjt gav hjemmeholdet debut til den kun 17-årige angriber Nicolai Diaz, der afløste målscoreren Jonas Helleberg Madsen, mens kampens anden målscorer Christian Larsson blev afløst af Rasmus Stentoft i kampens døende minutter.