Med en 2-0-sejr og tre point på kontoen, fik Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen den bedst tænkelige start, som træner i Danmarksserieklubben.

For første gang stod Anton Moestrup Rasmussen i spidsen for Greves DS-hold, da holdet i torsdags vandt forårsåbneren med 2-0 over B 1908. En sejr, der glæder træneren.

»Torsdagens kamp var en god start på forårssæsonen. Vi fik skabt det udtryk vi gerne ville i kampen og havde især i første halvleg kontrol over begivenheden«, siger Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik med kampen på behørig afstand.

»Anden halvleg blev lidt mere rodet grundet et rødt kort til Jonas Stabell, men dog uden at de tre point var i fare«, mener den 25-årige cheftræner, der sammen med Greve ligger på en øjeblikket fjerdeplads i landets fjerde bedste række.