Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen havde givet genvalg til samtlige spillere, der også var med i 2-0-sejren over B 1908 skærtorsdag.

Listen over Greves skadede spillere er uændret i forhold til B 1908-kampen. Det betyder således, at Anders Hunsballe, Jacob Lassen, Anders Vibe Kjøller, Mads Christensen, Jonas Skov, Victor Lundt Balling, Mitchell Tagø Pedersen og Mathias Tagø Pedersen fortsat er ude.

Mandag middag gælder det Otterup på kunstgræsbanen ved Greve Stadion. Den omvendte kamp i efteråret, i det fynske, endte med en 3-2-sejr til Otterup, der inden mandagens kamp besidder syvendepladsen i rækken, mens Greve ligger nummer fire.

»Vi håber at kunne følge op på den positive præstation fra i torsdags, på trods af mange skader og karantæne. Vi skal fortsat forsøge at tage initiativet i kampen og sætte os på begivenhederne fra første fløjt«, forklarer Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik. Cheftræneren har følgende spillere med til kampen:

1 Malik Sharfo
3 Bjørn Paludan
4 Tobias Siig
5 Simon Bruus
7 Kasper Ingemann Olesen
9 Mathias Kriegbaum
10 Christian Larsson
14 Simon Boe Nielsen
16 Rasmus Stentoft
17 Jonas Helleberg Madsen
19 Nicolai Diaz
22 Jonas Stabell
23 Jonathan Brockmann Villadsen
24 Mathias Johansson
30 Bertil Frogne
89 Thobias Henriksen