Blot 17-årige Nicolai Diaz stod for begge Greves scoringer, da holdet mandag den 5. april 2021 vandt 2-1 over Otterup efter samme cifre ved pausen.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen blev tvunget til at ændre på en enkelt plads i forhold til forårsåbneren, idet unge Nicolai Diaz afløste Mathias Johansson, der ikke nåede at blive klar til kampen. Det skulle sidenhen vise sig, at være en klog beslutning.

Nicolai Diaz skulle blot bruge 21 minutter, inden han for første gang kom på måltavlen på assist fra Mathias Kriegbaum. 1-0 til Greve. Allerede minuttet efter kunne Nicolai Diaz øge til 2-0. Denne gang med Bjørn Paludan i oplæggerens rolle.

Det blev til yderligere et mål, inden de to hold gik til pause på den snedækkede bane. Den scoring kom fra gæsternes Mark Tubæk, der sendte læderet ind bag Thobias Henriksen i Greve-målet. 2-1, og der blev ikke scoret yderligere i første halvleg.

Ung debutant

I pausen foretog Greve en enkelt ændring. Det blev ikke til mere spilletid for Simon Bruus, der til gengæld gav plads til Bertil Frogne. Den 16-årige forsvarsspiller kom dermed ind til sin første kamp i den blå trøje for Greves danmarksseriehold.

Med 14 minutter tilbage af kampen foretog hjemmeholdet den sidste udskiftning. Rasmus Stentoft blev sendt på grønsværen på bekostning af Christian Larsson, og han kunne se Kasper Ingemann Olesen få Greves enlige advarslen i kampen med fire minutter igen.

Kampen bød ikke på yderligere scoringer. Med 2-1-sejren avancerede Greve dermed til tredjepladsen i rækken, da GVI på eget græs måtte se sig besejret 0-2 af Allerød.