Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen jagter sin tredje sejr i træk som cheftræner, når Greve lørdag møder Birkerød på sidstnævntes hjemmebane.

I forhold til kampen mod Otterup, råder gæsterne atter over Anders Hunsballe, Jonas Skov og Mathias Tage Pedersen, mens Jacob Lassen, Anders Vibe Kjøller, Mads Christensen, Victor Lundt Balling og Mitchell Tagø Pedersen fortsat er ude med skade.

Den omvendte kamp i efteråret endte med en 2-0-sejr til Greve, der inden lørdagens kamp indtager tredjepladsen med 22 point i Danmarksserien, mens Birkerød blot har hentet ni point i denne sæson. Det giver en øjeblikkelig niendeplads i rækken.

»Vi håber på at vi mod Birkerød kan fortsætte vores gode start på foråret. Kampen afvikles på græs og vi er spændte på hvilken indflydelse dette har«, kommenterer Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik. Cheftræneren har følgende spillere med til kampen:

1 Malik Sharfo
3 Bjørn Paludan
4 Tobias Siig
5 Simon Bruus
6 Anders Hunsballe
7 Kasper Ingemann Olesen
9 Mathias Kriegbaum
10 Christian Larsson
14 Simon Boe Nielsen
16 Rasmus Stentoft
17 Jonas Helleberg Madsen
19 Nicolai Diaz
21 Jonas Skov
23 Jonathan Brockmann Villadsen
24 Mathias Johansson
89 Thobias Henriksen
97 Mathias Tagø Pedersen