Mathias Kriegbaum scorede Greves enlige mål, mens Kasper Ingemann Olesen måtte lade sig udskifte, da holdet lørdag den 10. april 2021 tabte 2-1 til Birkerød.

Anders Hunsballe var atter med fra start, da han afløste Nicolai Diaz i startopstillingen. Det var eneste ændring, som Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen havde foretaget i forhold til den seneste kamp mod Otterup på eget græs.

Det var dog hjemmeholdet, der kom bedst fra start, da Troels Cilius Nielsen passerede Thobias Henriksen i Greve-målet allerede efter 11 minutters spil. 1-0 til Birkerød, der senerehen i kampen fik endnu mere glæde af den målfarlige angriber.

I den modsatte ende af banen fik gæsterne bragt balance i regnskabet. Kasper Ingemann Olsen fandt Mathias Kriegbaum og han svigtede ikke sine holdkammerater. 1-1, og det forblev halvlegens sidste scoring, inden de to hold gik til pause.

Birkerød afgjorde

Tidligt i anden halvleg måtte Anton Moestrup Rasmussen foretage sin første udskiftning, da Kasper Ingemann Olesen ikke kunne spille mere. Sidstnævnte blev afløste af Mathias Tagø Pedersen, der fik sine første minutter i foråret efter sin skadespause.

Det blev også til spilletid for Nicolai Diaz, da han kom på grønsværen i stedet for Christian Larsson. Førstnævnte havde kun være på banen i et par minutter, da Birkerød atter fik bolden i nettet. Igen var det hjemmeholdets Troels Cilius Nielsen, der plettede.

Troels Cilius Nielsen lukkede og slukkede for gæsterne, da han bragte Birkerød foran med 3-1 med ni minutter tilbage. Greve, der sendte Rasmus Stentoft på banen i stedet for Jonas Helleberg Madsen kort tid efter, havde intet modsvar, og det sluttede således 3-1.