Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen indkasserede sit første nederlag som cheftræner for Greves DS-hold, da holdet lørdag tabte 3-1 til Birkerød.

På trods af 3-1-nederlaget til Birkerød, hænger Greve fortsat med i toppen, hvor holdet indtager en øjeblikket fjerdeplads i landets fjerdebedste række.

»I de første 45 minutter var vi i fin kontrol dog uden at skabe de helt store oplagte chancer udover målet til 1-1 og en friløber, som lignede en klar onside, men som dommeren valgte at dømme offside på«, forklarer Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»I anden halvleg tippede initiativet i kampen over til Birkerød, hvor vi mistede vores struktur i presset, og blev sårbare på omstillinger«, fortsætter Greves unge cheftræner med kampen på behørig afstand, og han kunne også se hvor forskellen var på dagen.

»Birkerød spillede deres omstillinger kynisk og var effektive foran mål, hvilket på dagen gjorde forskellen i en kamp, der blev afviklet på en knoldet græsbane«, afslutter Anton Moestrup Rasmussen, der nu kan se frem til lørdagens kamp mod Herlev.