Greve kan se frem til en meget svær kamp, når holdet lørdag møder Herlev på kunstgræsbanen ved Greve Stadion. Gæsterne kommer med tre sejre i træk.

I forhold til kampen mod Birkerød, er Jonas Stabell tilbage efter karantæne, mens Mitchell Tagø Pedersen er blevet sin skade kvit. Kasper Ingemann Olesen er ikke blevet klar til kamp, ligesom det er tilfældet for tomålsskytte fra forrige kamp, Nicolai Diaz.

Den omvendte kamp i efteråret endte med en 0-2-sejr til Greve i en kamp, hvor Mitchell Tagø Pedersen og Jonas Helleberg Madsen stod for de to Greve-scoringer i Herlev. Det er foreløbig det eneste nederlag i denne sæson for Herlev.

»Vi går syv travle dage i møde med opgør udelukkende mod hold i toppen af rækken«, indleder Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik, inden kampen mod Herlev, der ligger nummer to før kampen, mens Greve indtager fjerdepladsen.

»Herlev er startet imponerende godt med tre sejre og ingen indkasseret mål, så der venter os helt sikkert en ordentlig mundfuld i morgen«, forventer Greves cheftræner, der håber at holdet kan slutte i den sjove ende af rækken i Danmarksserien.

»Vi ser frem til at have tre kampe, hvor vi har muligheden for at spille os selv endnu mere ind i varmen omkring at slutte i top fire i grundspillet«, afrunder Anton Moestrup Rasmussen. Cheftræneren har følgende spillere med til kampen:

1 Malik Sharfo
3 Bjørn Paludan
4 Tobias Siig
5 Simon Bruus
6 Anders Hunsballe
9 Mathias Kriegbaum
10 Christian Larsson
14 Simon Boe Nielsen
16 Rasmus Stentoft
17 Jonas Helleberg Madsen
22 Jonas Stabell
23 Jonathan Brockmann Villadsen
24 Mathias Johansson
32 Mitchell Tagø Pedersen
89 Thobias Henriksen
97 Mathias Tagø Pedersen