Greve fastholdt fjerdepladsen i Danmarksserien, da holdet lørdag den 17. april 2021 tabte 0-3 til Herlev på kunstgræsbanen ved Greve Stadion.

Cheftræner Anton Moestrup Rasmussen havde, i forhold til seneste kamp mod Birkerød, foretaget en enkelt ændring i startopstillingen. Kasper Ingemann Olsen blev ikke klar til kampen, og i stedet var Mathias Tagø Pedersen med kampens start.

På fire gyldne minutter i første halvleg afgjorde gæsterne reelt kampen. Først lykkedes det Casper Loween Jensen at passere Thobias Henriksen i Greve-målet efter 17 minutter og bare fire minutter senere øgede holdkammeraten Marc Nybo-Danielsen til 0-2.

Det blev ikke til yderligere scoringen inden pausen, hvori Greve måtte foretage kampens første udskiftning. Mathias Tagø Pedersen måtte opgive at spille kampen færdig og han blev afløst af broderen Mitchell Tagø Pedersen, der fik sine første minutter i foråret.

Herlev lukkede og slukkede

Et kvarter inde i anden halvleg lukkede og slukke gæsterne reelt kampen. Herlevs Jeppe Mathiasen scorede til 0-3, og det skulle sidenhen vise sig at blive kampens sidste scoring, idet Greve ikke fik passeret Lasse Gram i gæsternes mål.

I løbet af anden halvleg foretog hjemmeholdet yderligere tre udskiftninger. Jonas Stabell afløste Tobias Siig; Mathias Johansson kom på banen på bekostning af Jonas Helleberg Madsen og endelig fik Rasmus Stentoft spilletid i stedet for Christian Larsson.

Trods nederlaget fastholdet Greve fjerdepladsen i Danmarksserien, inden den kommende uge, der byder på to kampe. Onsdag aften mødes GVI og Greve i Nymosen og i næste weekend går turen til Ledøje-Smørum, hvor LSF møder Greve på førstnævntes bane.