Det blev til et nyt nederlag for Greve, da holdet i lørdags måtte forlade banen med et 0-3-nederlag i bagagen på kunstgræsbanen ved Greve Stadion.

To hurtige mål i første halvleg gjorde, at Greve var bagud med 0-2 ved pausen. I anden halvleg scorede gæsterne endnu et mål. Trods nederlag fastholdt Greve fjerdepladsen.

»Vi havde bolden, Herlev scorede målene. Så simpelt kan det siges. Vores store possession-andel formåede vi ikke at kunne omsætte til mål. Faktisk havde vi kampen igennem svært ved at tilspille os de store målchancer«, forklarer Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»Herlev straffede os tre gange med hurtige omstillinger som, i kombination med fejl fra vores side, gav dem tre mål. Det var en kamp til glemmebogen og vi ser nu frem til en meget spændende og retningsvisende kamp på onsdag mod GVI på udebane«, siger den unge cheftræner. Kampen mod GVI har kick-off klokken 18.30.