Blot fire dage efter 0-3-nederlaget til Herlev, skal Greves Danmarksseriehold atter i kamp, når holdet onsdag aften møder GVI. Med kick-off klokken 18.30.

I forhold til Herlev-kampen, er Simon Bruus gledet ud af truppen, mens Simon Boe Nielsen er ude med karantæne. Endelig er Mathias Tagø Pedersen ikke blevet klar efter den skade. I stedet er Jonas Skov og Victor Lundt Balling blevet udgivet til GVI-kampen.

Den omvendte kamp i efteråret endte med et 1-3-nederlag til Greve i en kamp, hvor Victor Lundt Balling stod for Greves enlige mål. Greve indtager fjerdepladsen inden onsdagens kamp med 22 point for 14 kampe, mens GVI følger lige efter med 20 point for 13 kampe.

»Kampen mod GVI kan vel godt betegnes som en “seks points kamp”. Resultatet i morgen vil have stor indflydelse på de fremadrettede muligheder for at ende i top fire«, udtaler Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»Vi ser frem til at dyste imod et hold, der er ligeså ambitiøse på bolden som vi selv er«, forklarer Greves cheftræner, der stiller med følgende spillere til onsdagens kamp:

1 Malik Sharfo
3 Bjørn Paludan
4 Tobias Siig
6 Anders Hunsballe
9 Mathias Kriegbaum
10 Christian Larsson
16 Rasmus Stentoft
17 Jonas Helleberg Madsen
21 Jonas Skov
22 Jonas Stabell
23 Jonathan Brockmann Villadsen
24 Mathias Johansson
32 Mitchell Tagø Pedersen
33 Victor Lundt Balling
89 Thobias Henriksen