Lørdag middag spilles den tredje kamp på bare en uge for Greves DS-hold. Det sker, når holdet møder LSF på Sydbank Arena. Med kick-off klokken 13.00.

I forhold til GVI-kampen, er Bjørn Paludan ude med karantæne. Til gengæld er Simon Bruus, Nicolai Diaz og Simon Boe Nielsen med i truppen, hvor Mathias Tagø Pedersen, Jacob Lassen, Anders Vibe Kjøller, Kasper Ingemann Olesen og Mads Christensen fortsat ikke er til rådighed for Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen.

Den omvendte kamp i efteråret endte med en 5-3-sejr til Greve. Mathias Tagø Pedersen og Christian Larsson stod for to mål hver, mens Kasper Ingemann Olesen scorede det sidste. Greve er på fjerdepladsen inden kampen, mens LSF fører rækken i Danmarksserien.

»Vi fortsætter i morgen vores stime af kampe mod hold i toppen af rækken. LSF har scoret rigtig mange mål i denne sæson og der ligger en stor opgave foran os at dæmme op for deres offensive kvaliteter«, udtaler Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»Skadessituationen lysner stille og roligt hos os. Vi har en større bredde af truppen til rådighed, hvilket helt sikkert giver yderligere selvtillid. Udviklingen af rækken er svær at forudse p.t., hvilket også afspejles i resultaterne. Hvert et point er ekstremt vigtigt i kampen om top 4. Vi glæder os til i morgen«, siger cheftræneren. Truppen til kampen:

1 Malik Sharfo
4 Tobias Siig
5 Simon Bruus
6 Anders Hunsballe
9 Mathias Kriegbaum
10 Christian Larsson
14 Simon Boe Nielsen
16 Rasmus Stentoft
17 Jonas Helleberg Madsen
19 Nicolai Diaz
21 Jonas Skov
22 Jonas Stabell
23 Jonathan Brockmann Villadsen
24 Mathias Johansson
32 Mitchell Tagø Pedersen
33 Victor Lundt Balling
89 Thobias Henriksen