Greves målmand Thobias Henriksen måtte se sig passeret to gange, da holdet lørdag den 24. april 2021 tabte 2-0 til LSF på Sydbank Arena.

Cheftræner Anton Moestrup Rasmussen havde ændret på to pladser i startopstillingen i forhold til GVI-kampen forleden. Simon Bruus og Victor Lundt Balling ved fra start på bekostning af Jonas Skov samt den karantæneramte Bjørn Paludan.

Hjemmeholdet kom allerede foran efter 11 minutter ved Frederik Oliver Jørgensen, og det lignede at stillingen skulle halvlegen ud. Gæsternes Victor Lundt Balling ville det dog anderledes, idet han scorede i eget net til 2-0. Samme Balling så kort efter gult.

Det blev ikke til yderligere scoring i første halvleg, hvor Greve brugte pausen til at udskifte to spillere. Der blev ikke mere spilletid til Jonas Helleberg Madsen og Victor Lundt Balling, og det betød, at Christian Larsson og Simon Boe Nielsen var med fra anden halvlegs start.

Ingen mål i anden halvleg

Hverken LSF eller Greve fik nettet til at blafre i anden halvleg, hvor Greve også foretog yderligere tre udskiftninger. Nicolai Diaz, Jonas Skov og Rasmus Stentoft kom alle tre på banen på bekostning af Mathias Kriegbaum, Jonas Stabell og Mitchell Tagø Pedersen.

Med nederlaget måtte Greve afgive fjerdepladsen til GVI, der har en enkelt point mere end Greve, ligesom GVI også har spillet en kamp færre end Greve.