På to mål i første halvleg trak LSF sig sejrrigt ud af kampen mod Greve, der til gengæld måtte se GVI gå forbi i kampen om fjerdepladsen i Danmarksserien.

Greve kæmper fortsat en hård kamp om at komme blandt de fire første i Danmarksseriens Pulje 2, der giver adgang til oprykningsspillet. Holdet ligger efter weekendens kampe nu et point efter GVI, der overtog pladsen efter Greves nederlag til LSF.

»Det var igen en kamp, hvor vi havde bolden rigtig meget og skulle skabe kampen. Vi opnåede ikke et tilfredsstillende antal chancer og formåede især ikke at komme ind i deres bagrum. Vi fik bragt ny energi ind i kampen i anden halvleg, men måtte sande, at LSF er rigtig svære at slå på udebane«, siger Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik med kampen på behørig afstand.

Førstkommende lørdag skal Greve atter i kamp mod et af topholdene, når Allerød gæster Greve. Det sker med kick-off klokken 14.00.