Efter tre nederlag i de seneste fire kamp er Greve rykket ned på en sjetteplads i Danmarksserien, inden lørdagens kamp mod Allerød. Med kick-off klokken 14.00.

I forhold til LSF-kampen, er Bjørn Paludan, Anders Vibe Kjøller, Mathias Tagø Pedersen samt U/19-spilleren Anton Barlach med for Greve på bekostning af Jonas Skov, Jonas Stabell og Victor Lundt Balling. Både Anders Vibe Kjøller og Anton Barlach kan få debut.

Den omvendte kamp i efteråret endte med en 3-2-sejr til Allerød i en kamp, hvor Mitchell Tagø Pedersen og Bjørn Paludan stod for Greves mål. Greve indtager sjettepladsen inden kampen, mens Allerød ligger nummer i Danmarksseriens Pulje 2.

»I morgen kommer endelig dagen, hvor vi kan indtage vores stadion igen. Efter en resultatmæssig skidt periode, håber vi at vi kan få fuldt udbytte igen i morgen«, udtaler Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»Vores målsætning er at være mere chanceskabende end de seneste kampe og samtidig holde fast i gode vaner omkring vores presspil. Der er ingen tvivl om, at hvis vi skal gøre os nogen forhåbninger om oprykningsspil, så er det absolut sidste udkald i morgen«, siger cheftræneren. Truppen til kampen:

1 Malik Sharfo
3 Bjørn Paludan
4 Tobias Siig
5 Simon Bruus
6 Anders Hunsballe
9 Mathias Kriegbaum
10 Christian Larsson
11 Anders Vibe Kjøller
14 Simon Boe Nielsen
16 Rasmus Stentoft
17 Jonas Helleberg Madsen
19 Nicolai Diaz
23 Jonathan Brockmann Villadsen
24 Mathias Johansson
32 Mitchell Tagø Pedersen
89 Thobias Henriksen
97 Mathias Tagø Pedersen
Anton Barlach