Simon Bruus har fået to spilledages karantæne efter sit røde kort mod Allerød. Forsvarsspileren misser dermed kampene mod Roskilde og Taastrup FC.

Greve må undvære forsvarsspilleren Simon Bruus i de kommende to kampe, når holdet onsdag den 5. maj 2021 møder Roskilde på eget græs samt torsdag den 13. maj 2021, hvor Greve gæster Taastrup FC. Det sker efter det røde kort i kampen mod Allerød.

Med udvisningen har Simon Bruus sammenlagt indkasseret 44 karantænepoint, og det betyder to spilledages karantæne. En spilledags karantæne udløses hver gang en spiller opnår/passerer følgende nedenstående point:

19, 36, 52, 68, 84, 100, 116, 132, 148.

En spiller, der opnår flere af ovennævnte tal, tildeles en dags karantæne for hvert tal, der er opnået/passeret. 
Ved over 148 point på en sæson behandles forseelsen individuelt.