Greve holder fortsat fat i drømmen om en af de fire pladser i oprykningsspillet i Danmarksserien efter lørdagens 3-1-sejr over Allerød på Greve Stadion.

Mathias Johansson scorede sit første mål for Greve, da han kom ind i anden halvleg og slog sejren fast. Forinden havde Christian Larsson og Mitchell Tagø Pedersen lagt grundstene i 3-1-sejren over et af topholdene i Danmarksserien.

»Det var en lille forløsning i går efter fire magre kampe. Vi var væsentligt mere chanceskabende og viste især i første halvleg en næsten komplet præstation«, siger Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»Dommeren havde travlt med kort og kendelser og de to røde kort før pausen prægede anden halvleg. Vi kom fint igennem anden halvleg ved at stå lavere og satse på omstillinger«, fortsætter den unge træner med kampen på behørig afstand.

»Med resultaterne i rækken åbner der sig nu et lille håb om at komme med i oprykningsspillet om end det kræver massere af point i de sidste tre kampe. Vi spiller vores chance og ser hvad der kommer til at ske«, afrunder Greves cheftræner.