Mitchell Tagø Pedersen og Nicolai Diaz stod for målene, men Thobias Henriksen holdt buret rent, da Greve onsdag den 5. maj 2021 vandt 2-0 over Roskilde.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen havde ændret på to pladser i forhold til de elleve startende mod Allerød. Karantæneramte Simon Bruus og skadede Mathias Tagø Pedersen blev erstattet af Mathias Johansson og Jonas Stabell.

Hjemmeholdet fik en drømmestart allerede efter otte minutters spil. På Christian Larssons forarbejde kunne Mitchell Tagø Pedersen notere sig for sit 20. mål i karrieren i den blå trøje, og der blev ikke scorede mere inden første halvlegs afslutning.

Målgivende indskiftning

Midt i anden halvleg kom Jonas Skov på banen i stedet for Jonas Stabell, mens Christian Larsson blev afløst af Mathias Kriegbaum. Indskiftningen af sidstnævnte skulle sidenhen vise sig at være målgivende for Greve-holdet, der jagter en plads i oprykningsspillet.

Otte minutter før tid stod netop Mathias Kriegbaum for assistenten til indskiftede Nicolai Diaz, der var kommet på grønsværen ti minutter for inden på bekostning af Mitchell Tagø Pedersen. Med sit tredje mål i foråret, lukkede og slukkede angriberen med målet til 2-0.

Greve benyttede endnu en udskiftning i den sidste tredjedel af anden halvleg, idet Rasmus Stentoft fik spilletid i stedet for Mathias Johansson. Hjemmeholdet fik desuden noteret Jonas Skov og Mathias Kriegbaum i dommerens bog med hvert sit gule kort.

Med sejren fastholder Greve femtepladsen i Danmarksserien med 29 point. Ét point mere end B 1908 og ét point færre end GVI. Både B 1908 og GVI har dog en kamp til gode i forhold til Greve, der er oversidder i rækken i den kommende weekend.

5 maj 2021-19:00
Pausestilling: 1-0
Greve
2
Roskilde
0
Slut
Daniel Kühn Christiansen
Kort
Gult kort
58'
Gult kort
73'
89'
Holdopstillinger