Mathias Kriegbaum har fået en spilledags karantæne efter sit gule kort mod Roskilde. Angriberen kan dermed ikke være med i kampen mod Taastrup FC.

Greve må undvære angriberen Mathias Kriegbaum, når holdet torsdag den 13. maj 2021 gæster Taastrup FC i Tåstrup Idrætspark. Med kick-off klokken 12.00. Det sker, som følge af advarslen i onsdagens hjemmekamp mod Roskilde.

Med sit gule kort har Mathias Kriegbaum sammenlagt 24 karantænepoint, og det betyder en enkelt spilledags karantæne. En spilledags karantæne udløses hver gang en spiller opnår/passerer følgende nedenstående point:

19, 36, 52, 68, 84, 100, 116, 132, 148.

En spiller, der opnår flere af ovennævnte tal, tildeles en dags karantæne for hvert tal, der er opnået/passeret. 
Ved over 148 point på en sæson behandles forseelsen individuelt.