Med 2-0-sejren over Roskilde holder Greve fortsat liv i drømmen om en af de fire pladser i oprykningsspillet, selvom spillet ikke var til historiebøgerne.

Fra bænken kunne Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen bemærke, at Mitchell Tagø Pedersen scorede tidligt i kampen, mens den unge indskifter Nicolai Diaz lukkede og slukkede med sit tredje mål i seks kampe Greve-trøjen. 2-0 til Greve.

»Det var ikke en kamp, der vinder nogen skønhedspris. Efter en rigtig god start de første 15 minuntter, hvor vi også kom foran 1-0, er det som om vi kollektivt mister fokus og intensitet«, siger Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»Kampbilledet blev ujævnt og vores spil flød ikke. Vi var langt fra tilfredse i pausen. I anden halvleg forsvarede vi os fra et lavere udgangspunkt, og skabte nogle store chancer på omstillinger. Køn var kampen stadig ikke, men i det 82. minut kunne Diaz (Nicolai Diaz – red.) i sammenarbejde med Kriegbaum (Mathias Kriegbaum – red.) lukke og slukke kampen. Vi tager de tre point og kommer hurtigt videre«, sammenfatter den unge Greve-træner.