Mitchell Tagø Pedersen og Bjørn Paludan stod for målene, da Greve torsdag den 13. maj 2021 vandt 0-2 over Taastrup FC i Tåstrup Idrætspark.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen havde ændret på to pladser i forhold til de elleve startende mod Roskilde. Anders Vibe Kjøller og Rasmus Stentoft var med fra start, hvor de erstattede Anders Hunsballe og Mathias Johansson.

Gæsterne stod for første halvlegs enlige mål. Efter 27 minutters spil. Med sit 9. sæsonmål kunne Mitchell Tagø Pedersen passere Oliver Lip i Taastrup FC-målet. 0-1 til Greve, der dermed var på vej mod tre vigtige point i kampen om oprykningsspilet.

Dobbelt op og debut

Efter 11 minutters spil af anden halvleg kom Greve yderligere foran. Med sin sjette scoring i den blå Greve-trøje, bragte Bjørn Paludan sit hold yderligere på sejrskurs. 0-2 til Greve, og det skulle sidenhen vise sig at blive kampens sidste mål.

Greve skiftede flittigt ud i anden halvleg, hvor der var debut til Anton Barlach, der afløste Mitchell Tagø Pedersen. Desuden blev Mads Christensen, Jonas Skov, Victor Lundt Balling og Nicolai Diaz indskiftet med Anders Vibe Kjøller, Simon Boe Nielsen, Jonas Stabell og Christian Larsson.

Med sejren fastholder Greve femtepladsen i Danmarksserien med 32 point. Fire point mere end B 1908 og ét point færre end GVI. Både B 1908 og GVI har dog en kamp til gode i forhold til Greve, der ikke kommer i kamp den kommende weekend.