Håbet om en plads blandt de fire og dermed plads i oprykningsspillet lever stadigvæk for Greve efter at holdet vandt 0-2 over Taastrup FC på udebane.

Fra bænken kunne Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen bemærke, at Mitchell Tagø Pedersen scorede for anden kamp i træk, mens Bjørn Paludan også kom på tavlen i 0-2-sejren over Taastrup FC, hvor Thobias Henriksen atter holdt buret rent.

»Vores kamp mod Taastrup FC forløb på den måde vi ønskede det. Der var aldrig tvivl om udfaldet og vi havde lejlighed til at skåne og rotere en smule i truppen. De fine baneforhold i Tåstrup Idrætspark gav os gode betingelser for at lade bolden gøre arbejdet og på den måde spare værdifulde kræfter«, siger Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»Det var desuden dejligt at vi havde muligheden for at give debut til Anton Barlach fra vores U/19-hold. Alt i alt en god eftermiddag. Chancerne for oprykningsspil er små efter dagens resultater i de andre kampe, men vi må gøre vores del af arbejdet på onsdag mod Vordingborg og se hvad det rækker til«, sammenfatter den unge Greve-træner.