Greve har et spinkelt lille håb for at komme med i oprykningsspillet. Det kræver storsejr over Vordingborg, mens Allerød skal tabte til B 1908.

I forhold til Taastrup FC-kampen, er skadede Jonas Skov og Rasmus Stentoft. Det betyder, at Simon Bruus, Anders Hunsballe og Mathias Tagø Pedersen i stedet er udtaget til kampen. Førstenævnte efter at udstået sine to karantænedage.

Den omvendte kamp i efteråret endte med en 0-2-sejr til Greve i en kamp, hvor Mitchell Tagø Pedersen og Christian Larsson scorede målene for Greve, der indtager femtepladsen i Danmarksserien, mens Vordingborg ligger næstsidst i rækken.

»Vi vil gøre grundspillet færdigt med manér i morgen. Vi har en god og bred trup til rådighed, hvilket er fantastisk i det ellers tætte program«, kommenterer Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»Vi ved der er en mikroskopisk chance for at der kan ske noget omkring top fire og det ville jo være for dumt ikke at jagte den lille mulighed for fulde drøn«, udtaler den unge cheftræner, der har udtaget følgende trup til Vordingborg-kampen:

1 Malik Sharfo
3 Bjørn Paludan
4 Tobias Siig
5 Simon Bruus
6 Anders Hunsballe
10 Christian Larsson
11 Anders Vibe Kjøller
14 Simon Boe Nielsen
15 Mads Christensen
17 Jonas Helleberg Madsen
18 Anton Barlach
19 Nicolai Diaz
22 Jonas Stabell
23 Jonathan Brockmann Villadsen
32 Mitchell Tagø Pedersen
33 Victor Lundt Balling
89 Thobias Henriksen
97 Mathias Tagø Pedersen