Greves Danmarksseriehold måtte se en plads i oprykningsspillet forsvinde, da holdet onsdag den 19. maj 2021 tabte 0-4 til Vordingborg på Greve Stadion.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen havde ændret på to pladser i forhold til de elleve startende mod Taastrup FC. Simon Bruus og Anders Hunsballe var med fra start på bekostning af Rasmus Stentoft og Jonas Stabell.

Det var gæsterne, der fik den bedste start på kampen. Efter 18 minutters spil havde Nicolai Andreasen held og dygtighed til at ekspedere læderet ind bag Thobias Henriksen i Greve-mået. 0-1 til Vordingborg, der på ingen måde lignede et bundhold.

Ti minutter senere var den atter gal i Greves bagerste gemakker. Nicklas Rasmussen øgede til 0-2 for Vordingborg, og slukkede dermed reelt Greves spinkle drømme om at komme med i oprykningsspilet i Danmarksserien. Der blev ikke scoret yderligere inden pausen.

Skader og scoringer

Fra anden halvlegs start fik Jonas Staball spilletid for anden dag i træk, da han kom på banen i stedet for Simon Boe Nielsen, der småskadet måtte lade sig udskifte. Greve forsøgte med en formationsændring efter pausen, men uden den ønskede effekt.

I stedet var gæsterne atter i hopla. Det betød, at Frederik Nielsen kunne bringe sit hold foran med 0-3, og så hjalp det ikke, at Bjørn Paludan kort tid efter gik i stykket for hjemmeholdet. Det betød også spilletid for anden dag i træk for Mads Christensen.

Efter en time forsøgte Greves bænk med en dobbeltudskiftning. Anton Barlach og Mathias Tagø Pedersen kom på grønsværen, hvor en småskadet Jonas Helleberg Madsen og Christian Larsson ikke fik mere spilletid for hjemmetholdet.

Misset oprykningsspil

Greve kunne have pyntet på regnskabet med blandt andet et skud på overliggeren, men i stedet var der gæsternes Nicolai Andreasen, der kunne opsnappe bolden omkring midten af banen. Han spurtede mod Greve-målet og passerede Thobias Henriksen. 0-4.

Med 0-4-nederlaget endte Greve på sjettepladsen i Danmarksserien med 32 point. Tre point færre end Allerød, der trods 0-3-nederlag til B 1908 på eget græs, sikrede sig den fjerde og sidste plads i oprykningsspillet.