Med et 0-4-nederlag til Vordingborg forsvandt Greves drømme om en plads i oprykningsspillet, og starter i stedet på nedrykningsspilet i weekenden.

I Allerød gjorde B 1908 sit til at få Greve med i oprykningsspillet med en tidlig 0-2-føring, mens Greve var bagud med de samme cifre ved pausen. Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen er dog en fattet mand med kampen på afstand.

»Vi spillede en forfærdelig kamp og fandt vores bundniveau i går. Vordingborg vandt alle dueller og var knivskarpe i omstillingerne og standarder, samtidig med at vi virkede sløve og uoplagte«, forklarer Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»Jeg må erkende, at vi kom til at undervurderer dem og havde for meget fokus på at komme med i oprykningsspillet i stedet for at fokusere på at lave det basale arbejde først. Vi spillede med hovedet under armen og lærte at en 80 procents indsats aldrig bliver nok i Danmarksserien til at vinde en kamp«.

»En dårlig oplevelse vi må komme videre fra og komme stærkt tilbage på lørdag, hvor vi tager hul på nedrykningsspillet«, afrunder Greves cheftræner, der sammen med holdet tager i mod Avedøre på Greve Stadion i den første kamp i nedrykningsspillet.