Med en sikker 0-6-sejr over Fløng-Hedehusene sikrede Greve sig adgang til 4. kvalifikationsrunde i Sydbank Pokalen, hvortil lodtrækningen sker torsdag.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen stillede atter op med en del unge spillere, da holdet forholdsvis let sikrede sig adgang til den næste kvalifikationsrunde i Sydbank Pokalen. Der blev desuden spilletid til en meget ung debutant i kampen.

»Det var en ukompliceret og god indsats af drengene i dag. Vi fik endnu en gang givet værdifulde seniorminutter i benene til en række U/19 spillere, hvor Mikkel Kongstad i dag fik debut i en alder 16 år.«, indleder Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»Vi holdt et fint tempo i vores spil igennem hele kampen og kan ærgre os over nogle brændte chancer hist og her. Det var en god aften i Hedehusene«, afrunder Greves cheftræner med et smil på læben.