Mathias Tagø Pedersen scorede to gange, da Greve onsdag den 26. maj 2021 vandt 0-6 over Fløng-Hedehusene i 3. kvalifikationsrunde af Sydbank Pokalen.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen havde en blanding af førsteholdsspillere, én enkelt andenholdsspiller samt U/19-spillere med fra kampens start, og allerede tidligt i kampen satte gæsterne sig tungt på opgøret.

Mads Christensen åbnede ballet allerede efter fem minutter, da han scorede til 0-1, og bare ti minutter senere øgede holdkammeraten Mathias Tagø Pedersen til 0-2 for Greve. Efter scoringen fortsætte Danmarksserieholdet marchen mod modstanderens mål.

Unge Nicolai Diaz kom også på tavlen. Med scoring til 0-3, og det blev til yderligere en scoring, inden at holdene gik til pausen. For anden gang i kampen fik Mathias Tagø Pedersen netmaskerne til at blafre hos hjemmeholdet. 0-4.

Debut, sæt og match

Fra anden halvlegs start kom bare 16-årige Mikkel Kongsted på banen i stedet for Robert Guldager. Dermed blev den unge forsvarsspiller, i følge vores oplysninger, den yngste spillere nogensinde, der har spillet på klubbens førstehold.

Hjemmeholdet hjalp også Greve på vej med et selvmål midtvejs i anden halvleg, inden at Rasmus Stentoft lukkede og slukkede med kampens sidste scoring med 20 minutter igen. 0-6 til Greve, der dermed er videre til 4. og sidste kvalifikationsrunde i Sydbank Pokalen.

Der er lodtrækning til 4. kvalifikationsrunde torsdag den 27. maj 2021 klokken 12.00.