Jonas Stabell scorede for Greve, da holdet søndag 30. maj 2021 tabte 2-1 til BSF i Ballerup Idrætspark. Greve fastholder dog andenpladsen i nedrykningsspillet.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen havde ændret på to pladser i forhold til de elleve startende mod Avedøre. Mads Christensen og Victor Lundt Balling var med fra start, på bekostning af karantæneramte Tobias Siig og Jonathan Brockmann Villadsen.

Hjemmeholdet fik en drømmestart. Allerede efter otte minutter blev Thobias Henriksen passeret i Greve-målet. BSFs Marcus Woss Christensen kunne ekspedere læderet i netmaskerne efter forarbejde af Emil Tidemand. 1-0 til BSF.

Allerede efter 33 minutters spil måtte Anton Moestrup Rasmussen foretage kampens første udskiftning. Mathias Tagø Pedersen kunne ikke fuldføre kampen og i stedet blev Anton Barlach sendt på grønsværen til sin femte kamp for Greve.

Endnu en udskiftning

I pausen måtte Greve atter ty til en udskiftning. Gæsternes normale førstemålmand Thobias Henriksen blev ukampdygtig før pausen. Dermed måtte Malik Sharfo finde handskerne frem til anden halvlegs start og tage plads i buret.

Det blev til endnu en udskiftning efter knap en times spil af kampen. Nicolai Diaz fik atter spilletid for gæsterne, da han afløste Mads Christensen. Den sidste udskiftning for Greve, idet Rasmus Stentoft måtte se hele kampen fra bænken.

Greve fik bragt balance i regnskabet. Syv minutter før tid kunne Jonas Stabell, der i øvrigt fik det gæstende holds enlige advarsel efter 20 minutter, sørge for jubel på Greve-bænken. Med scoringen til 1-1, og dermed leverede håbet for Greve for et point på kontoen.

To minutter efter det udlignende mål ville BSF det dog anderledes. Andreas Vilberg blev matchvinder med sin scoring bag Malik Sharfo til 2-1, idet ingen af holdene scorede efterfølgende. Trods nederlaget fastholder gæsterne dog andenpladsen i nedrykningsspillet.

30 maj 2021-12:00
Pausestilling: 1-0
BSF
2
Greve
1
Slut
Mål
Kort
20'
Gult kort
Holdopstillinger