Med 0-0 mod Union ligger Greve fortsat til overlevelse i Danmarksserien, men der nu blot tre point ned til de pladser, der betyder farvel til den fjerdebedste række.

Greve havde mulighed for at tage alle tre point mod Union, men holdet havde ikke de berømte marginaler på deres side. En hovedstød på egen stolpe fra gæsterne i første halvleg, mens Anders Vibe Kjøller misbrugte fra 11-meter-pletten efter pausen.

»Vi følte, at vi leverede en rigtig god indsats i kampen. Fra start til slut lod vi bolden gøre arbejdet og sætter os tungt på kampen«, forklarer Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik med kampen på behørig afstand.

»Vores presspil havde den rette intensitet og skabte mange erobringer på deres banehalvdel. Vi var desværre en kvalificeret afslutning fra at skabe en næsten komplet præstation«.

»Selvom vi er skuffet over ikke at få de tre point, så vælger vi at fokusere på at der var markante fremskridt i spillestils udtrykket og det ønsker vi at bygge videre på til næste kamp«, afrunder Greves cheftræner. Holdet møder Fremad Valby på lørdag.