Lørdag er Greve klar til den fjerde kamp i nedrykningsspilet. Det sker, når holdet løber på banen ved Valby Idrætspark mod Fremad Valby. Med kick-off klokken 12.

I forhold til Union-kampen, er Mathias Kriegbaum, Jonas Helleberg Madsen, Mathias Johansson og Victor Lundt Balling ude. Det betyder, at Bjørn Paludan, Kasper Ingemann Olesen, Rasmus Stentoft, Jonathan Brockmann Villadsen og Mathias Tagø Pedersen er med.

»Nedrykningsspillet spidser til. Efter Holbæks nedrykning blev det faktum at sjettepladsen rykker ud. Vi har tre point ned til sjettepladsen og kun ét point op til førstepladsen i en vanvittig tæt række«, forklarer Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»Vi skal kunne følge op på en positiv præstation sidste lørdag, hvor vi kom tæt på det udtryk vi ønsker i kampene, men manglede skarphed i feltet. Med tre point i morgen kan vi måske undgå alt for meget dramatik de sidste tre kampe«, udtaler Greves cheftræner, der har udtaget følgende trup til Fremad Valby-kampen:

1 Malik Sharfo
3 Bjørn Paludan
5 Simon Bruus
6 Anders Hunsballe
7 Kasper Ingemann Olesen
10 Christian Larsson
11 Anders Vibe Kjøller
14 Simon Boe Nielsen
15 Mads Christensen
16 Rasmus Stentoft
18 Anton Barlach
19 Nicolai Diaz
20 Kasper Larsen
22 Jonas Stabell
23 Jonathan Brockmann Villadsen
32 Mitchell Tagø Pedersen
97 Mathias Tagø Pedersen