Efter 2-3-sejren over Fremad Valby har Greve fortsat en gylden mulighed for overlevelse i Danmarksserien, inden de tre sidste kampe venter i sæsonen.

Med to mål holdt Mathias Tagø Pedersen liv i Greves håb om forblivelse i Danmarksserien. Holdet har nu seks point ned til nedrykningsstregen, med tre kampe igen af sæsonen. Cheftræner Anton Moestrup Rasmussen var lettet efter kampen.

»Det var tre uhyre vigtige point i går. Efter en god start de første ti minutter, faldt vores spil fuldstændig fra hinanden. Især vores duelspil og vores presspil var ikke eksisterende«, forklarer Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik dagen derpå.

»Efter en pause med store bogstaver i omklædningen og tre udskiftninger, var vores udtryk forbedret. Vi dominerede mere på bolden, mens Fremad Valby kommer med omstillinger, hvoraf en par stykker ender med at blive farlige«.

»Vi er lettet over at hive de tre point hjem fra Valby, som nu giver os seks point ned til stregen med tre kampe igen. Nu handler det om at gøre arbejdet færdigt«, afrunder Greves cheftræner. Holdet møder Husum på hjemmebane på lørdag.