Greve skal forsøge at spille sig videre til 1. runde i Sydbank Pokalen, når Haslev venter i den fjerde og sidste kvalifikationsrunde i pokalturneringen.

Med en 0-6-sejren over Fløng-Hedehusene sikrede Greve sig videre deltagelse i Sydbank Pokalen, mens Haslev måtte ud i straffesparkskonkurrence for at ekspedere Raklev ud af turneringen. Med 7-8-sejren blev Haslev dermed klar til 4. kvalifikationsrunde.

»I morgen tager vi på endnu en udebanetur i pokalen. Med det hektiske nedrykningsspil i Danmarksserien, så ligger kampen ikke super belejligt for os«, fortæller Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»Ligesom de seneste gange, så tager vi igen en række U/19 spillere med sammen med de seniorspillere, som kan klare belastningen i forhold til at skulle spille igen på lørdag«, fortæller Greves cheftræner, der har udtaget følgende spillere til kampen:

14 Simon Boe Nielsen
15 Mads Christensen
17 Jonas Helleberg Madsen
18 Anton Barlach (U/19)
19 Nicolai Diaz (U/19)
20 Kasper Larsen
22 Jonas Stabell
23 Jonathan Brockmann Villadsen
32 Mitchell Tagø Pedersen
33 Victor Lundt Balling
97 Mathias Tagø Pedersen
Niklas Valentin Hentze (U/19)
Lukas Robevski (U/19)
Mikkel Kongstad (U/19)