Mathias Tagø Pedersen og Jonas Stabell scorede to gange hver, da Greve tirsdag den 15. juni 2021 vandt 2-5 over Haslev FC i 4. kvalifikationsrunde af pokalen.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen havde atter en blanding af spillere fra førsteholdstruppen samt U/19-spillere med fra kampens start. Allerede tidligt i kampen satte gæsterne sig tungt på opgøret og fjernede enhver spænding om udfaldet.

Der var blot spillet ti minutter af kampen, da nettet blafrede bag hjemmeholdet. Jonas Helleberg faldt Mathias Tagø Pedersen, der ikke svigtede holdkammeraterne. Han ekspederede læderet ind bag Haslev FCs sidste skanse. 0-1 til Greve.

12 minutter senere fordoblede gæsterne deres målscore. Mitchell Tagø Pedersen ville ikke stå tilbage for broderens scoring. På Simon Boe Nielsens oplæg sørgede Greves topscorer for at gæsterne øgede føringen til 0-2. Det var dog ikke slut med scoringer i halvlegen.

Spænding og straffesparksscoring

Haslev FCs Nicklas Vorbech Hansen fik reduceret til 1-2 og skabte kortvarigt spænding med lidt over ti minutter tilbage af første halvleg. Forinden havde Greves Jonas Helleberg Madsen spillet færdigt, hvor han blev afløst af U/19-spilleren Niklas Valentin Hentze.

Blot tre minutter efter hjemmeholdets reduceringsmål, blev der begået straffespark mod Mathias Tagø Pedersen. Angriberen valgte selv at forsøge fra 11-meter-pletten, og han svigtede ikke. 1-3 til Greve. Det blev ikke til yderligere scoring før pausen.

Jonas Stabell kom på banen 17 minutter efter pausen og han havde kun kortvarigt været på grønsværen, da Mathias Tagø Pedersen også kunne i oplæggerens rolle. Stabell øgede føring til 1-4, og bragte Greve på sikker kursus videre i pokalturneringen.

Yderligere scoringer

Unge Mikkel Kongstad fik spilletid med 18 minutter tilbage af kampen, da han kom på banen på bekostning af Mitchell Tagø Pedersen. Efter fire minutter på banen var han øjenvidne til Jonas Stabells 1-5-mål på Jonathan Brockmann Villadsens oplæg.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen foretog yderligere en udskiftning før det sidste kampfløjt. Bare to minutter efter 1-5-målet, kom Mitchell Tagø Pedersen atter på banen i stedet for Simon Boe Nielsen. Men det var ikke slut med scoringerne.

Fire minutter før tid fik Haslevs FC Mathias Faldberg reducerede til 2-5, da han ekspedere kuglen ind bag Kasper Larsen i Greves mål, der fik sine første minutter for gæsterne siden 2-3-nederlag til Otterup i Danmarkserien i efteråret.