Greve klarede sig igennem alle tre kvalifikationsrunder i Sydbank Pokalen og er klar til 1. runde. Det stod klart efter 2-5-sejren over Haslev FC i aftes.

Ligesom det var tilfældet i de øvrige kvalifikationsrunder, stillede Greve op med en del unge spillere, der dog gik upåvirket til opgaven. Dermed er holdet klar til at indtræde i 1. runde efter sommerferien, hvor modstanderen endnu er ukendt.

»Vi var godt tilfredse med kampens forløb mod Haslev FC. På en dejlig sommeraften og på et rigtig hyggeligt stadion havde vi fin kontrol over begivenhederne«, kommenterer Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»Ligesom i de forgangne kampe var der rig lejlighed til at give U/19-spillere kampminutter og de leverede alle mand upåklageligt. Vi har nu gjort vores arbejde i pokalen her i foråret og ser frem til hvad der venter os i hovedturneringen«, siger cheftræneren.