Tre kampe resterer, inden at Greve lørdag går på banen til den femte kamp i nedrykningsspillet. Med kick-off klokken 13.00 på Greve Stadion mod Husum.

I forhold til Fremad Valby-kampen, er trioen Mads Christensen, Rasmus Stentoft og Kasper Larsen ikke disponible for kampen. Det betyder, at Jonas Helleberg Madsen, Benjamin Bylund og Victor Lundt Balling er udtaget i stedet for.

»Med tre kampe igen er det stadigvæk åbent hvem der lander på den kedelige femte- og sjetteplads i rækken. Taastrup FC har nu også meldt sig ind i rækken af forfølgere ved en skrivebordssejr i mod Fremad Valby«, kommenterer Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»Vi kan ikke gøre andet end at gå ud og hente de point, der skal til for at overleve og det starter med tre point i morgen mod Husum. Vi er os bevidste om, at uanset hvad der sker i morgen, så skal arbejdet nok gøres færdigt i de sidste to kampe«, udtaler Greves cheftræner, der har udtaget følgende trup til Husum-kampen:

1 Malik Sharfo
3 Bjørn Paludan
5 Simon Bruus
6 Anders Hunsballe
7 Kasper Ingemann Olesen
10 Christian Larsson
11 Anders Vibe Kjøller
14 Simon Boe Nielsen
17 Jonas Helleberg Madsen
18 Anton Barlach
19 Nicolai Diaz
22 Jonas Stabell
23 Jonathan Brockmann Villadsen
25 Benjamin Bylund
32 Mitchell Tagø Pedersen
33 Victor Lundt Balling
97 Mathias Tagø Pedersen