Greve mangler blot et enkelt point i de to sidste kampe for at være sikre på en forblivelse i Danmarksserien. Onsdag kommer KFUM København på besøg.

I forhold til Husum-kampen, er Simon Bruus, Anders Hunsballe, Jonas Helleberg Madsen og Nicolai Diaz ude. Det betyder, at Tobias Siig, Mathias Kriegbaum, Mads Christensen, Rasmus Stentoft og Mathias Johansson er udtaget i stedet for.

»I kampen mod KFUM handler det om at rydde enhver tvivl omkring at vi er DS hold næste sæson. Det betyder at vi skal skaffe et resultat, som minimum giver os et point«, kommenterer Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»KFUM er i samme situation som os så vi forventer et kampbillede med to afventende hold, der hver især gerne vil have bolden i lange perioder. Der er ingen tvivl om at en potentiel sikring mod nedrykning vil være en kæmpe forløsning i morgen«, udtaler Greves cheftræner, der har udtaget følgende trup til Husum-kampen:

1 Malik Sharfo
3 Bjørn Paludan
4 Tobias Siig
7 Kasper Ingemann Olesen
9 Mathias Kriegbaum
10 Christian Larsson
11 Anders Vibe Kjøller
14 Simon Boe Nielsen
15 Mads Christensen
16 Rasmus Stentoft
18 Anton Barlach
22 Jonas Stabell
23 Jonathan Brockmann Villadsen
24 Mathias Johansson
25 Benjamin Bylund
32 Mitchell Tagø Pedersen
33 Victor Lundt Balling
97 Mathias Tagø Pedersen