Det blev en kamp uden scoringer, da Greve onsdag den 23. juni 2021 spillede 0-0 mod KFUM København på Greve Stadion og sikrede sig en ny sæson i DS.

Cheftræner Anton Moestrup Rasmussen havde ændret på to pladser i forhold til Husum-kampen. Tobias Siig og Mathias Johansson havde begge fundet vej til startopstillingen, mens Anders Hunsballe og Jonas Helleberg Madsen ikke var disponible.

Efter 15 minutter måtte Greve foretage deres første udskiftning. En småskadet Mathias Tagø Pedersen forlod banen til fordel for Christian Larsson, og bare små tyve minutter senere kom Victor Rundt Balling ind i stedet for ligeledes småskadet Bjørn Paludan.

Greve havde halvlegen vel nok største chance, da Anders Vibe Kjøller efter en friløber, sparkede læderet på ydersiden af stolpen. Første halvleg endte uden scoringer, da gæsterne heller ikke havde dygtighed til at passere hjemmeholdets Malik Sharfo.

Hjemmeholdets største chance i anden halvleg stod Kasper Ingemann Olesen for, men ligesom det også var tilfældet med gæsterne, blev det ikke til scoring. I stedet kunne holdene forlade banen med 0-0 og er dermed sikre på en ny sæson i DS i 2021/22.